lørdag den 25. marts 2017

Om zombier, cd'er og en hovedgaard

Stilheden på bloggen på det seneste har ikke skyldtes inaktivitet - snarere det modsatte - så her er hvad jeg går og laver for tiden:

Zombier

I Odense bliver der afholdt zombiefestival i disse dage, og efter at have hørt tre af landets største horror-forfattere, A. Silvestri, Patrick Leis og Martin Schönning fortælle om deres forhold til de levende døde, er det blevet min tur til at optræde. Lørdag aften skal jeg nemlig læse op af en gysernovelle til live elektronisk underlægningsmusik sammen med blandt andet Henrik Harksen fra forlaget af samme navn. Vi har tidligere holdt lignende arrangementer med stor succes, og jeg glæder mig til at læse novellen "Støv, blod, blæk" som aldrig tidligere har været udgivet - i virkeligheden er der altså tale om en hel litterær premiere!

Cd'er

I morgen, søndag, går turen til Sjælland, hvor jeg med mit spoken word-band Virga skal indspille en EP til udgivelse til sommer. Her er tale om poesi og musik i en helt anden kontekst. I år bliver altså året hvor jeg ikke bare bliver bog-aktuel, men også cd-aktuel - fagre nye verden :)

Hovedgaarden

Og på mandag går turen den modsatte vej, nemlig til Jylland og Hald Hovedgaard, hvor jeg har fået bevilliget et arbejdsophold den næste uge. Hald er en gammel herregård, der i dag fungerer som refugium for forfattere, oversættere og illustratorer, der har brug for at trække stikket fra hverdagen og koncentrere sig fuldt ud om deres egne værker. Jeg har et bogprojekt på programmet, inspireret af Algernon Blackwood og weird/horror-genren, som jeg glæder mig utroligt til at sætte tænderne i.

Det var alt for denne gang - tak fordi du læste med!

Ingen kommentarer: