Hvem er jeg?


Mit navn er Nikolaj Johansen, og jeg er både forfatter, performer og kreativ underviser.

Forfatter

Jeg er forfatter til flere romaner inden for de fantastiske genrer, og jeg har medvirket i utallige novelleantologier inden for horror, fantasy og science fiction i de sidste mange år. Jeg skriver også kortere lyriske tekster, ofte inspireret af den vilde natur, magisk realisme og alt det sære og forvredne ved tilværelsen.

Performer

Jeg er performer og vandt i 2012 titlen som Fynsmester i poetry slam. Jeg har læst op af mine tekster både til poetry slams, digtoplæsninger og foredragsarrangementer.
Jeg er også den ene halvdel af et musikalsk-poetisk projekt kaldet Virga, den anden halvdel udgøres af musikeren Nicolas Koch-Simms, hvis foretrukne instrument er drejeliren. Vi arbejder konstant på både nyt og gammelt materiale - og vi kommer gerne ud og giver koncert! Det kan du læse mere om under fanen "Musik og poesi."

Kreativ underviser

Jeg underviser også i kreativ skrivning, fordi jeg elsker at inspirere andre til at udtrykke sig selv, og jeg vil gerne have, at unge mennesker får en bredere forståelse for, hvordan man kan komme ud i verden med sine tekster, hvis man er en kreativ person. Udgivelse på et forlag er en vej, men bestemt ikke den eneste!

Udover alt det kreative er jeg bachelor i litteraturvidenskab og cand.mag. i Kultur og Formidling.

Kontakt

Skal du i kontakt med mig, så skriv til: nikolaj-kj@hotmail.com
Og hvis du vil følge med i, hvad der sker i mit daglige liv som forfatter, så kan du følge min forfatterside på Facebook:

Ingen kommentarer: