fredag den 8. juli 2016

Jeg udgiver en steampunk-roman!

Så er der spændende nyheder på vej fra mig. For anden gang i mit liv kan jeg nemlig sige, at jeg skal have udgivet en roman!

Jeg har netop skrevet kontrakt med forlaget Calibat om udgivelse af min steampunk-action-roman for børn og unge, Transformationsmaskinen. Den handler om gentlemanen Argone de Bellegarde, som egentlig havde planlagt en revolution mod det imperium, som har koloniseret et nyt land. Han får dog andre planer, da byen bliver angrebet af morderiske, mekaniske bæster, og sammen med sin oprørsgruppe sætter han så alt ind på at stoppe disse djævle. På vejen kommer vores helte både til at kæmpe mod soldater, aristokrater, religøse fundamentalister og utallige bidske damprobotter, så det bliver et eventyr, du ikke vil gå glip af :)

Hvis du har fulgt med på min blog i nogle år, kan du måske huske, at jeg har skrevet om den tidligere (helt tilbage i 2011). Dengang var jeg ved at gennemredigere den, og det har jeg også været i færd med i løbet af de sidste par måneder. Meget er blevet ændret, slettet og tilføjet, men meget er også det samme.
Og nu er tiden så kommet. Korrekturlæsningen er i gang, illustratoren er i fuldt sving, og forhåbentlig er der ikke længe, til den bliver sendt i trykken.

Det er en fantastisk følelse at kunne sige, at nu bliver det endelig til noget. Nu kan jeg snart igen få lov at holde min helt egen bog i hånden. Samtidig bliver det også noget helt nyt, nemlig en bog, som forhåbentlig vil begejstre masser af børn og unge og give dem en større lyst til at læse. Det er en bog, som er sprængfyldt med action, men hvis univers også tematiserer vigtige politiske spørgsmål.

Jeg glæder mig til, den ser verdens lys og fanger nye læsere!

Ingen kommentarer: