tirsdag den 2. september 2014

Spoken Word-update

Spoken Word Festival er overstået, og jeg begynder i dag igen på universitetet. Det betyder mindre tid til skrivningen og diverse projekter, men som altid har jeg mange projekter i støbeskeen.

Og hvad har jeg så lavet siden sidst? Jeg var ude at optræde på Odenses gader og stræder med min looper, dystet i poetry slam, læst op af en ny serie uhyggelig mikrofiktion, og ikke mindst optrådte jeg sammen med musiker Nicolas Koch-Simms og fortæller Maria Junghans på UTeater fredag aften.
Høj energi og vild poesi, kan jeg godt fortælle. Her er et uddrag:


Og dette bliver bestemt ikke det sidste, du kommer til at høre til os to. Som jeg skrev sidst har vi brugt en del tid hen over sommerferien på at forberede dette set, og nu arbejder vi videre med endnu flere eksperimenter for at kunne for at kunne have et fuldt set at optræde med.

I andre nyheder har jeg oprettet en Facebookside for mit forfatterskab, hvor jeg lægger videoer som ovenstående op sammen med opdateringer om, hvad jeg ellers går og skriver - og optræder med. Så kom ind og like mig - du kommer ikke til at fortryde det :)

Ingen kommentarer: