mandag den 24. januar 2011

Skriveopdatering

Så tager jeg mig lige lidt sammen for at skrive, hvad jeg går og arbejder på i øjeblikket.
I de sidste to uger har jeg arbejdet seriøst med min zombieroman, endnu uden rigtig titel, men til gengæld er den nu gennemskrevet og redigeret og lige knap 60.000 ord lang. Denne omgang redigering/omskrivning har været den mest "alvorlige" jeg nogensinde har foretaget mig, i og med at jeg har skrevet langt mere til og også ændret i det allerede skrevne mere end jeg plejer. Jeg tror, det er et godt tegn, i hvert fald er der styr på historien og den fungerer godt.
Og med den ude af verden, må jeg så kaste mig over noget andet: En horrornovelle, som nok bliver noget anderledes fra hvad jeg normalt skriver. Indtil videre har jeg ikke skrevet mere end knap halvanden side og undersøgt en masse om indisk folklore og mytologi, men grundstenene er lagt til noget mystisk, farligt, muligvis actionfyldt og forhåbentlig skræmmende. Jeg planlægger at sende novellen ind til Kandors kommende horrorantologi (http://kandor.dk/?page_id=260). Jeg ville egentlig også have skrevet en fantasynovelle til samme forlags antologi Ny Dansk Fantasy, men det fik jeg aldrig nået. Ren dovenskab, men det skal det være slut med nu.
Science Fiction Cirklen indkalder selvfølgelig også til deres årlige antologi, Lige Under Overfladen, og her har jeg også en novelle på tegnebrættet. De første 1300 ord er skrevet og resten er også planlagt, så den skal jeg nok også få skrevet et tidspunkt før deadline d. 1. marts.

Andet jeg tænker på, men ikke har fået noget ned på papiret til endnu, er horrornoveller til Dystre Danmark 2 og HPLMythos-seriens tredje samling. Jeg har ikke haft lejlighed til at læse nogle af de tidligere udgivelser, men hvis ikke jeg får alt for travlt på studiet, skal det nok blive til noget. Link til de interesserede: http://www.hplmythos.dk/submissions_dk.htm

I den realistiske genre, skal jeg have lagt sidste hånd på en novelle til det splinternye novellemagasin Ovids Oval. Første nummer er så vidt jeg ved, sat til d. 1. marts. Det skal jeg nok skrive mere om på et andet tidspunkt.

Ingen kommentarer: